Зелені мартишки повернулися до Харкова: одна з них стала мамою (ВІДЕО)

Тварини були в евакуації через бойові дії у Харкові

У Харківському Екопарку чергове повернення з евакуації – цього разу до свого власного дому повернулися зелені мартишки.

"Цим вихідцям зі Східної Африки для комфортного життя потрібні спеціальні умови, тому вони дуже раді повернутися до свого відновленого павільйону. Як і увесь Екопарк, він серйозно постраждав від обстрілів, проте ми його ретельно реконструювали, залагодили всі ушкодження, вставили нове скло та обладнали всім необхідним для того, щоб цим мавпам жилося тут зручно та приємно". – зазначили в Екопарку.

І вже після повернення додому одна з тваринок встигла стати мамою.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День бабака у двадцятий раз відзначили на Харківщині: який прогноз дав Тимко ІІІ

Сьогодні День бабака, а це значить, що на Харківщині перевіряли, коли настане весна цього року. За традицією, прогноз дав бабак на біостанції в селі Гайдари, повідомила кореспондентка Суспільне Харків, інформують "Коментарі. Харків".

Красені шукають господарів: у Харкові зробили фотодень для тварин з притулку

У Харківському міському притулку для тварин відбувся фотодень з фотографами-волонтерами від Всеукраїнської зоозахисної організації "UAnimals". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Захід провели для того, щоб якісні світлини допомогли тваринам якнайшвидше знайти господарів. 

Людина провалилася у крижану воду на річці в Харкові

Учора, 1 лютого, близько 09:30 години на річці Лопань поблизу парку "Мирський Гай" на території Новобаварського району Харкова людина провалилася у крижану воду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського рибоохоронного патруля.

Чи змогли врятувати людину – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться