Добровольці долучилися до пожежної команди на Харківщині: Німеччина надала допомогу

На Куп'янщині відкрито підрозділ добровільної пожежної охорони

2 лютого, у селищі Ківшарівка Куп'янської міської територіальної громади Харківської області відбулося відкриття Добровільної пожежної команди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

"В умовах війни це особливо важливо, адже громада знаходиться у прифронтовій зоні і сильно потерпає від ворожих атак. Створення цього добровільного підрозділу дозволить оперативніше реагувати на пожежі та зберігати життя мешканців. Команда вогнеборців з Ківшарівки зможе значно допомогти професійним рятувальникам, дбаючи про пожежну безпеку не лише у своєму селищі, але й у сусідньому, Куп’янськ-Вузловому", – зазначають у ДСНС Харківщини.

Для успішного виконання своїх обов’язків команда забезпечена новим бойовим одягом та спорядженням, а на озброєнні у вогнеборців є пожежний автомобіль, який громада отримала від благодійників із Німеччини. Також створення пожежної команди стало можливим завдяки діям обласної та місцевої влади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Куп’янському напрямку ворог зібрав потужне угрупування військ: коментар ЗСУ

На одному з найгарячіших напрямків Харківщини – на Куп’янському напрямку – армія рф значно збільшила кількість військових. Про це етері національного телемарафону заявив начальник пресслужби Східного угрупування військ ЗСУ Ілля Євлаш, інформують "Коментарі. Харків".

Він підкреслив, що на Куп’янському напрямку ворог тримає близько 40 тисяч особового складу, більше пів тисячі танків, 650 ББМ, 430 артсистем та ще більше ніж півтори сотні РСЗВ.

"Лінія наразі залишається дуже динамічною. Противник продовжує свої наступальні дії, особливо поблизу Куп’янська та Табаївку. За цей населений пункт точаться важкі бої. Наразі село не перебуває під контролем окупантів, і там ведуться зараз артилерійські дуелі", – зазначив Євлаш.

Людина провалилася у крижану воду на річці в Харкові

Учора, 1 лютого, близько 09:30 години на річці Лопань поблизу парку "Мирський Гай" на території Новобаварського району Харкова людина провалилася у крижану воду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського рибоохоронного патруля.

Чи змогли врятувати людину – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться