Проблеми з водою та світлом будуть сьогодні на Харківщині (ОНОВЛЕНО)

У громадах на Харківщині спостерігаються проблеми з водою та світлом, це пов’язано з плановими роботами

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади за графіком.

В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни. Детально з вулицями та адресами, де сьогодні не буде світла – можна ознайомитися за посиланням.

Також сьогодні 7 лютого з 09:00 будуть проводитись роботи по підключенню другої нитки реконструйованої частини водогону по вулиці Жовтневій через річку Балаклійка в Балаклійській ОТГ.

У громаді зазначають, що відключення водопостачання не передбачається. Проте на деяких ділянках водогону можлива зміна кольору води. Роботи обіцяють провести у найкоротші терміни.

ОНОВЛЕНО: У звʼязку з невідкладними ремонтними роботами на обʼєктах енергозабезпечення, сьогодні, 7 лютого, з 9:00 до 16:00 буде відсутнє електропостачання в частині міста Балаклія, а саме:

- вул. Перемоги;

- вул. Смірнова;

- вул. Лагерська;

- пров. Гвардійський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Небезпечна для водіїв погода буде у Харкові та області весь тиждень. Харківський регіональний центр з гідрометеорології опублікував прогноз погоди в Харкові та Харківській області з 6 по 10 лютого, повідомляє портал "Коментарі".

Так, у ці дні харків’ян очікують опади у вигляді мокрого снігу, місцями налипання мокрого снігу, через те, що вночі будуть морози, а в день плюсова температура. На дорогах утворюватиметься ожеледь. Крім цього, вітер буде змінних напрямків, і досить сильний.

Детальну інформацію про погоду на кожен день – читайте за посиланням.

Раніше на Харківщині відзначили День бабака у двадцятий раз. Бабак Тимко ІІІ не побачив тіні. На Харківщині перевіряли, коли настане весна цього року. За традицією, прогноз дав бабак на біостанції в селі Гайдари.

"Тимко каже, що досить з нас вже нестабільної весни. Що весна може бути тільки українською", — розповів доглядач бабака Володимир Ронкін. Коли ж бабак спрогнозував в весну – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться