Новий поїзд з Харкова вводять з 2 березня: розклад

Новий нічний поїзд курсуватиме з початку весни

Новий поїзд, який отримає номер 295/296, поєднає Харків та Дніпро і надасть нічну альтернативу подорожі між двома найбільшими містами сходу України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Поїзд відправлятиметься з Харкова по парних числах о 23:40 та прибуватиме до Дніпра о 05:05 ранку наступного дня. У зворотному напрямку, з Дніпра, поїзд відправлятиметься по непарних теж о 23:40 та прибуватиме до Харкова о 05:05 наступного дня.

Зупинки передбачені на станціях Мерефа, Лихачове, Лозова, Павлоград, Синельникове-2. У складі поїзда вагони категорії плацкарт, купе, люкс.

У перший рейс поїзд вирушить 2 березня з Харкова та 3 березня — з Дніпра.

Квитки на поїзд будуть традиційно доступні за 20 діб до відправки у застосунку Укрзалізниці, чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів. Приємних подорожей!

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Газові мережі, житлові будинки, готелі та підприємства: де сталися прильоти на Харківщині

За добу на Харківщині артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Уди, Стрілеча, Вовчанськ, Бударки, Чугунівка, Тополі та ін.

Окупанти завдавали авіаударів по населеним пунктах Стариця, Іванівка, Кислівка. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 5 атак біля Синьківки та Іванівки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. 

Де сталися прильоти в області за добу та які наслідки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться