У Харкові сьогодні усувають наслідки зимової негоди

У Харкові та області оголошено жовтий рівень небезпечності у зв’язку з опадами

Сьогодні у Харкові значний сніг, тому до робіт з прибирання снігу залучили понад 1,9 тис. працівників КП "Харківблагоустрій" та СКП "Харківзеленбуд". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту житлово-комунального господарства, до робіт з прибирання Також на вулицях міста працюють 83 одиниці автотракторної техніки та 150 засобів малої механізації.

Комунальники розчищають виходи з під'їздів, тротуари, пішохідні доріжки та зупинки громадського транспорту, а також посипають їх протиожеледними сумішами.

Також у Центральному парку показали засніжені алеї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області оголосили жовтий рівень небезпечності: чого чекати

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 9 лютого опублікували у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

Вранці та вдень 9 лютого на півдні області очікується значний сніг.

Водіїв та пішоходів просять бути уважними та обережними, оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Харків очікує потепління: з якого числа буде плюсова температура

Харківський регіональний центр з гідрометеорології опублікував прогноз погоди в Харкові та Харківській області з 8 по 12 лютого, інформує портал "Коментарі".

Прогноз погоди на день по місту Харків 9 лютого та в інші дні – можна подивитися за посиланням.

Раніше на Харківщині відзначили День бабака у двадцятий раз. Бабак Тимко ІІІ не побачив тіні. На Харківщині перевіряли, коли настане весна цього року. За традицією, прогноз дав бабак на біостанції в селі Гайдари.

"Тимко каже, що досить з нас вже нестабільної весни. Що весна може бути тільки українською", — розповів доглядач бабака Володимир Ронкін. Коли ж бабак спрогнозував в весну – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться