У Харківській області безкоштовно видають вікна

Через обстріли у людей в громаді на Харківщині повилітали вікна

У межах реалізації програми співпраці між американською міжнародною організацією Global Empowerment Mission в особі засновника Майкла Каппоні, спільнотою Codeit4life та Дергачівською міською радою мешканці багатоповерхівок мікрорайону "Посьолок" у Дергачах отримали 50 вікон. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Допомогу отримали жителі будинків №1, №24 та №27 на вулиці Центральній. Вікна будуть встановлені замість пошкоджених внаслідок обстрілів склопакетів у квартирах та під'їздах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що відбувається на Куп’янському напрямку станом на 16 січня

Окупанти не полишають спроб пробитися біля Синьківки та б’ють з авіації, де відбувається наступ – читайте за посиланням.

Протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 68 авіаційних ударів, здійснив 78 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Військові на майдані Свободи у Харкові: що відбувається

Автомобіль швидкої допомоги вдалося доставити для військовослужбовців завдяки співпраці ХОВА та медичним центрам "Альтернатива", "Інновація". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

"Головний пріоритет – підтримка військових. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова продовжуємо забезпечувати їх необхідними речами. Цей реанімобіль допоможе оперативно реагувати на екстрені ситуації та рятувати наших захисників. Дякую волонтерським організаціям за постійну підтримку!" – зазначила заступниця начальника ХОВА Олена Логвинова.

Окрім того, в доставці та придбанні автомобіля допомагали ROSSI JACQUES, Наталія Лугова, Дмитро Форостянко, БО "ХБФ "Парус" та Олексій Хоценко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться