Там, де люди повертаються додому на Харківщині, енергетики відновлюють електромережі

У Харківській області енергетики працюють над відновлення електромереж

Фахівці Дергачівського району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" продовжують відновлювати електропостачання у селі Великі Проходи Харківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ.

Як розповів начальник Дергачівського РЕМ Володимир Климчук, у цьому населеному пункті електромережу вдалося відремонтувати вже на 60%. 

"Відновлено шість підстанцій з 11-ти, плануємо виконувати роботи на сьомій. Окрім того, в селі вже замінено близько 100 опор, продовжується монтаж СІП - сучасного самонесучого ізольованого проводу. Відновлення електропостачання у Великих Проходах триває, швидкість ремонту залежить від багатьох факторів, у тому числі від погодних умов", - зазначив Володимир Климчук.

Довідково. У Великих Проходах до війни проживало понад 1000 осіб. Зараз, за інформацією місцевої влади, населення села – близько 170 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні та завтра планово вимкнуть світло та воду у трьох громадах Харківської області

Сьогодні, 13 лютого, з 09:00 до 16:00 заплановано відключення електроенергії у частині міста Балаклія та Богодухівської громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію громад.

Вже завтра, 14 лютого, з 9:00 у зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на магістральному водоводі "Кочеток – Харків" КП "Харківводоканал" буде відсутнє водопостачання в місті Чугуїв та селі Кам’яна Яруга. Де саме не буде світла та води – читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Після обстрілу Харкова 9 лютого у місті було знеструмлено сотні абонентів.

Як розповів начальник Східного району електричних мереж Максим Різниченко, 1372 споживача, які були знеструмлені вночі 9 лютого через атаку безпілотників, заживлені за резервною схемою. "Ми змогли відновити електропостачання всіх домоволодінь, окрім 11-ти приватних будинків, які були повністю знищені вогнем. Продовжуються ремонтні роботи з метою відновлення основної схеми живлення", - зазначив Максим Різниченко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться