На Харківщині оголосили реєстрацію на грошову допомогу

Мешканці громади на Харківщині можуть отримати грошову виплату

У Вільхівській громаді на Харківщині триває реєстрація на отримання грошової допомоги від Норвезького благодійного фонду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію керівництва громади.

Реєстрація буде відбуватися з 9 лютого по 19 лютого до 17:00 за критеріями вразливості. Зареєструватися можна за посиланням.

Критерії, за якими вирішують, кому надати грошову допомогу:

люди поблизу лінії фронту, постраждалі від нещодавніх подій та ті, хто проживає на території поза контролем уряду України. На отримання грошової допомоги також можуть претендувати переміщені особи, які були вимушені залишили свій дім. Якщо ви раніше отримували грошову допомогу від NRC чи іншої організації, ви можете бути позбавлені пріоритету допомоги залежно від ваших поточних обставин.

У повідомлені йдеться, що реєстрація не гарантує 100% отримання грошової допомоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Лікарські засоби отримала Харківщина від Вірменії

Майже 240 тисяч лікарських засобів отримали медзаклади Харківської області від вірменських партнерів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХОВА.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Вірменія в Україні паном Владіміром Карапетяном.

Це перший візит на Харківщину делегації Посольства Вірменії від початку повномасштабного вторгнення рф. Під час зустрічі обговорили ситуацію та потреби Харківської області, а також гуманітарне реагування.

 "Ми занепокоєні ситуацією, яка тут відбувається. І хочемо своїм візитом висловити підтримку від вірменського народу. Я думаю, що це дуже важливо для громадян України, зокрема, жителів Харківської області, які залишилися, незважаючи на труднощі. Бачимо героїзм людей, які тут працюють, військовослужбовців, які боронять країну", – сказав Владімір Карапетян.

Почесний консул Республіки Вірменія у м. Харків Армен Асланян додав, що допомога від вірменської спільноти буде продовжуватися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться