Дитині з прифронтового міста, яка отримала поранення при обстрілі, видали перший паспорт

Дівчинка з прифронтового Куп'янська, травмована під час ворожого обстрілу, отримала першу ID-карту

До Немишлянського відділу міграційної служби Харківщини звернулась сім'я із прифронтового міста Куп'янськ, яка була вимушена переїхати в Харків. У грудні 2023 року в будинок родини попала ворожа ракета і їм довелось евакуюватись за допомогою волонтерів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДМС у Харківській області.

Найбільше постраждала дитина: після отриманих поранень дівчинка пережила декілька операцій.

Попри важке лікування, юна українка вирішила не відкладати питання оформлення документів. Тож звернулася до міграційної служби й вже днями міграційники вручили їй перший паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.

Зазначимо, що оформити паспортні документи можна у будь-якому підрозділі ДМС, "Паспортного сервісу" чи ЦНАП, незалежно від місця реєстрації.

Раніше "Коментарі" повідомляли:

Понад півсотні людей на Харківщині купили нове житло за програмою "єВідновлення"

Мешканці Харківської області придбали 44 квартири та 7 приватних будинків в межах держпрограми "єВідновлення" замість зруйнованого окупантами житла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХОВА. Загальна вартість придбаної нерухомості складає понад 86 млн грн, з них житловими сертифікатами – коштом держави – сплачено 83,8 млн.

Від початку дії держпрограми "єВідновлення" жителі Харківщини подали 28 133 заяви для отримання компенсацій. Найбільше зареєстровано в Ізюмському, Харківському та Чугуївському районах. Водночас понад 14 300 людей вже отримали виплати для ремонту житла, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, на суму 1,35 млрд грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться