Що у Харкові після зими буде з дорогами: коментар влади

Після зими дороги в Харкові будуть приведені до ладу

На основних магістралях міста Харкова дорожники зараз проводять лише поточні ямкові ремонти. Про це повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформує портал "Коментарі".

Він розповів, що за останні два роки дороги в місті були пошкоджені через те, що ними пересувалася важка техніка. Втім, дорожні служби намагалися проводити поточний ремонт.

"Але цієї зими були ще й різкі перепади температури. А це дуже руйнує дорожнє покриття. До того ж зараз асфальтобетонні заводи зупинені, бо укладання асфальту проводиться тільки при температурі вище 10 градусів тепла, тому зараз ці роботи не проводяться", - зазначив Дмитро Липовий.

За його словами, сьогодні ямковий ремонт виконується за допомогою литого асфальту, який виробляється у малих кількостях і використовується як тимчасовий ремонтний матеріал у місцях, що були пошкоджені найбільше. Але після закінчення зими і встановлення оптимальної температури ремонти доріг проводитимуться повною мірою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові під колесами автомобіля загинув пішохід, травмована дитина: поліція з’ясовуєобставини ДТП

Водій легковика "Geely" скоїв наїзд на батька з донькою, які переходили проїжджу частину попередньо поза межами пішохідного переходу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Аварія сталася 13 лютого близько 17:20 по проспекту Тракторобудівників. Від отриманих травм 53-річний чоловік помер на місці події. 7-річну дитину з численними травмами доставили до лікарні. Слідчими відкрито кримінальне провадження.

Читайте також: За ДТП із загибеллю таксиста у Харкові судитимуть колишнього поліцейського 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться