У Харкові знову перекриють центр: як об’їхати

У Харкові щодня буде перекрито рух транспорту в центрі до 20 січня

Рух транспорту на вул. Трінклера, на ділянці від пр. Незалежності до майдану Свободи, заборонений щодня з 8:00 до 18:00 до 20 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення робіт з усунення наслідків ворожих обстрілів.

Об’їхати закриту ділянку можна прилеглими вул. Сумською, пр. Незалежності, пр. Науки, майданом Свободи та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що відбувається на Куп’янському напрямку станом на 16 січня

Окупанти не полишають спроб пробитися біля Синьківки та б’ють з авіації, де відбувається наступ – читайте за посиланням.

Протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 68 авіаційних ударів, здійснив 78 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Військові на майдані Свободи у Харкові: що відбувається

Автомобіль швидкої допомоги вдалося доставити для військовослужбовців завдяки співпраці ХОВА та медичним центрам "Альтернатива", "Інновація". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

"Головний пріоритет – підтримка військових. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова продовжуємо забезпечувати їх необхідними речами. Цей реанімобіль допоможе оперативно реагувати на екстрені ситуації та рятувати наших захисників. Дякую волонтерським організаціям за постійну підтримку!" – зазначила заступниця начальника ХОВА Олена Логвинова.

Окрім того, в доставці та придбанні автомобіля допомагали ROSSI JACQUES, Наталія Лугова, Дмитро Форостянко, БО "ХБФ "Парус" та Олексій Хоценко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться