У Харкові додзвонитись до водоканалу можна тепер на новий мобільний номер

Тепер у Харківводоканалі з’явився мобільний номер телефону

Абоненти можуть тепер телефонувати до диспетчерської КП "Харківводоканал" за телефоном +38 (057) 725-15-33, доступному безкоштовно з усіх мобільних операторів та стаціонарних телефонів або за єдиним коротким номером 15-33, в рамках Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП.

"Багато абонентів знаходиться сьогодні за межами Харкова, і саме для них цей новий мобільний номер стане гарною можливістю налагодити комунікацію з диспетчерською службою підприємства. За цим сервісом можна передати заявку на ремонт внутрішньобудинкових мереж водопостачання та водовідведення, залишити звернення або з'ясувати причину відсутності води, уточнити стан особового рахунку та вирішити будь-які питання, пов'язані з роботою підприємства. Нова комунікація дозволяє вирішити всі питання телефоном з будь-якої точки України та інших країн", - зазначив начальник відділу інформації Департаменту збуту Олег Васильєв.

За його словами, дзвінок +38 (057) 725-15-33 надходить до загальної диспетчерської, а потім розподіляється залежно від характеру звернення абонента.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що відбувається на Куп’янському напрямку станом на 16 січня

Окупанти не полишають спроб пробитися біля Синьківки та б’ють з авіації, де відбувається наступ – читайте за посиланням.

Протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 68 авіаційних ударів, здійснив 78 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.



Татьяна

17 квітня 2024, 15:34

Как дозвониться из другой страны в Харьковводоканал

Татьяна

17 квітня 2024, 15:33

Как дозвониться с другой стороны в отдел Харьковводоканал?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться