Що зараз відбувається на Харківщині із Пунктами Незламності

У разі довготривалих відключень світла на Харківщині готові майже тисячу Пунктів Незамності

На Харківщині розгорнуто 921 Пункт Незламності. Про це повідомив під час брифінгу в Офіційному медіацентрі Харківської ОВА директор Департаменту цивільного захисту ХОВА Іван Сокол, інформує портал "Коментарі".

На випадок довготривалої відсутності світла, в Харківській області створено 921 Пункт Незламності, з яких постійно функціонують 895 і 26 будуть розгорнуті у випадку надзвичайної ситуації. Пункти оснащені сталим доступом до мережі Інтернет, генераторами та системами опалення.

"Пункти Незламності – дуже вагомий аспект в загальнодержавному плані. Проводимо системні перевірки роботи пунктів, а також посилюємо їх матеріально-технічну базу. 456 пунктів розгорнуті військовими адміністраціями всіх рівнів та органів місцевого самоврядування, 61 пункт – підрозділами ГУ ДСНС, 12 – розгорнуті на залізничних станціях області та ще 366 на базі об’єктів відповідального бізнесу", - розповів Іван Сокол.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У середмісті Харкова залишили ще одне "попередження" до влади (ФОТО)

Активісти продовжують своєрідно нагадувати міській та обласній владі про необхідність демонтажу усіх згадок про країну-агресора, радянський союз та країн, що підтримали військову агресію проти України.

Чергові фото з розмальованою такою алеєю опублікували в організації "Деколонізація. Україна" Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Наступ на Харківщині продовжується: звідки ворог штурмує позиції ЗСУ

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця”, на Куп’янському напрямку, ворог здійснив 3 спроби наступу в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області.

Завдав авіаційного удару в районі Петропавлівки Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться