У Харкові понад дві тисячі людей вийшли на вулиці через сніг (ФОТО)

В місті сніг прибирають понад 2 тисячі працівників комунальних підприємств

Сьогодні на вулицях Харкова працюють понад дві тисячі комунальників, 95 одиниць автотракторної техніки та 77 засобів малої механізації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради.

Зокрема, на прибудинкових територіях, які обслуговує КП "Харківблагоустрій", сніг прибирають понад 1,7 тис. працівників. Тротуари та пішохідні доріжки у парках, скверах та інших територіях розчищають 35 робітників КП "Об’єднання парків культури та відпочинку м.  Харкова" та майже 300 робітників СКП "Харківзеленбуд".

Напередодні для боротьби з ожеледицею комунальники посипали піском та піщано-сольовою сумішшю понад 500 тис. кв. м території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харків’янин не прибув до ТЦК та написав відмову від призову: що було далі

Прокурори довели, що у липні 2023 року чоловік отримав повістку для прибуття до Київського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Харкова. Надалі він пройшов військово-лікарську комісію, яка визнала його придатним до служби, та отримав повістку для відправлення до військової частини.

Проте харківʼянин не прибув до Київського районного ТЦК та СП і надав письмову заяву про відмову від призову на військову службу у звʼязку із мобілізацією.  Що було далі – за посиланням.

Читайте також: У Харківській області заохочується мобілізація: подробиці

Ще одна громада ухвалила рішення про надання грошової допомоги мешканцям у разі виявлення бажання вступити до лав Збройних Сил України чи інших підрозділів, які воюють. Так, у Первомайській міській територіальній громаді будуть виплачувати по 20 тисяч гривень мобілізованим. Як отримати – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться