Стало відомо, де на Харківщині завтра відключать світло та воду

У яких громадах Харківської області завтра відключатимуть електро- та водопостачання

У Харківській області завтра тимчасово припинятимуть електропостачання у зв'язку з проведенням ремонтних робіт, повідомляють “Коментарі”.

У Балаклійській міській раді попередили про відключення електропостачання. “У звʼязку з невідкладними ремонтними роботами на обʼєктах енергозабезпечення, завтра 23 лютого з 8:30 до 16:00 буде відсутнє електропостачання в м. Балаклія по наступним вулицям:

  • вул. Кооперативна;

  • вул. Покровська (частково);

  • вул. Гуртових;

  • вул. Цегляна”, - повідомили у міській раді.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомив, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними за посиланням.

У Чугуївській міській раді попередили про відключення світла. Енергетики повідомляють про відключення електроенергії в місті Чугуїв у зв’язку з ремонтними роботами: 23 лютого з 9:00 до 15:00 – вул. Лугова, вул. Харківська, 27-137 (непарна сторона); Авіатор, 27.

У Дергачівській міській раді повідомили, про відключення холодної води. “Шановні мешканці мікрорайону "Посьолок" у Дергачах! На вулиці Центральній стався порив водогону центральної мережі. З 23:00 22 лютого до 20:00 23 лютого (час орієнтовний) профільними службами проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи на одній із ділянок водогону центральної мережі”, - повідомили у міській раді.

Жителів попросили подбати про запас питної та технічної води.

Раніше “Коментарі” повідомляли, де на Харківщині відновили електропостачання після обстрілів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться