Де на Харківщині завтра видаватимуть допомогу

Допомогу можна отримати при наявності відповідних документів

У Борівській селищній раді повідомили про продовження видачі гуманітарної допомоги для жителів населеного пункту та ВПО, пишуть "Коментарі. Харків".

У середу, 17 січня 2024 року, біля ФОКу,  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги мешканцям смт Борова за наступним графіком:

  • 09:30 - провул. Харківський.

  • 10:00 - вул. Центральна (до магазину "Надія").

  • 10:30 - вул. Центральна (від магазину "Надія").

У селищній раді нагадали, що до початку видачі допомоги відповідальним особам вулиць необхідно надати поіменні списки мешканців.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові територіальні центри продовжують надавати допомогу містянам

Так, відділення організації надання адресної натуральної допомоги терцентру Основ’янського району надає допомогу харків'янам, які опинилися у складних  життєвих обставинах, пенсіонерам, людям з інвалідністю, а також внутрішньо переміщеним особам. У 2023 році одяг, взуття, постільну білизну передали 1197 громадянам, у тому числі 94-м ВПО. Також було надано 592 перукарські послуги.

Крім того, у терцентрі працює пункт прокату засобів реабілітації та малої механізації, послугами якого скористалися 37 осіб. “Мешканці району, які бажають скористатися послугами відділення, можуть звертатися з 8:30 до 16:00 за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 13.  Телефони для довідок: 725-26-15, (050) 063-78-17”, - наголосили у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться