У деяких районах Харківщини складно ліквідувати наслідки обстрілів

У яких населених пунктах Харківської області відновили електропостачання

Російські війська постійно обстрілюють Харківську область, що спричиняє руйнування критичної інфраструктури. В деякі райони спеціалісти не можуть доїхати та ліквідувати наслідки ворожих обстрілів. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

У компанії розповіли, що фахівці Дергачівського району електричних мереж заживили 1500 споживачів у сел. Козача Лопань, які були знеструмлені внаслідок обстрілів. За словами начальника Дергачівського РЕМ Володимира Климчука, на жаль, населений пункт майже щодня перебуває під ворожими обстрілами, в результаті яких фіксують пошкодження будівель, а також електромережі.

"На цьому напрямку у нас є ділянки, де відремонтувати перебитий кабель чи інше енергетичне обладнання поки що неможливо. Це не розмінована територія, і їхати туди просто небезпечно. Проте ми намагаємося відновлювати електропостачання всюди, де живуть люди", - зазначив Володимир Климчук.

У компанії нагадали, що населені пункти в зоні обслуговування Золочівського, Липецького, Дергачівського, Вовчанського, Куп'янського, Великобурлуцького, Борівського районів електричних мереж постійно перебувають під ворожими обстрілами.

“Фахівці цих та інших підрозділів обленерго мужньо виконують свої обов'язки, оперативно відновлюючи електропостачання для знеструмлених споживачів”, - зазначили в компанії.

За даними Міненерго, вночі обстрілу зазнали 5 населених пунктів, триває огляд пошкоджень. Усього в області залишається без напруги понад 16 тисяч точок обліку. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, де у Харківській області сьогодні відключають світло




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться