Що відомо про ситуацію в Харкові та оборону міста

Як Ігор Терехов прокоментував російські фейки

Росіяни намагаються посіяти паніку серед харків'ян. Так в ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов прокоментував інформацію про ймовірну окупацію міста та втечу керівництва. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Міський голова Ігор Терехов прокоментував фейк росіян про “підготовку до здачі Харкова”: “Це ІПСО, мета якої - спричинити хвилювання серед людей у Харкові. Але харків’яни згуртовані. Вони підтримують і будуть підтримувати ЗСУ. Як два роки тому ми відстояли наше місто, так будемо відстоювати й зараз. Тим паче, що сьогодні ми краще укріплені”, - зазначив Ігор Терехов. 

За його словами, для цього навколо міста були збудовані серйозні фортифікаційні споруди.

Нагадаємо, що росіяни через свої TG-канали поширюють інформацію про нібито підготовку до здачі Харкова та втечу керівництва міста.  У Центрі протидії дезінформації РНБО повідомили: “Ворог вкотре поширює інформацію про те, що керівництво Харкова готується “втікати” з міста. За словами російських пропагандистів, про це свідчить виділення коштів на ремонт доріг у районі Люботина та Коротича”. 

У Центрі зазначили, що повідомлення про буцімто “втечу” міської адміністрації з Харкова не відповідають дійсності. Це інформаційно-психологічна операція ворога, яка має на меті деморалізувати суспільство та посіяти панічні настрої. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що ворожі TG-канали поширюють інформацію, що на Харківщині бійці 125 ОБрТрО розстріляли двох чоловіків. Що сталося у Харківській області насправді, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться