В одному з районів Харкова перевірили двори: що виявили (ФОТО)

В Немишлянському районі комунальники використали 22 т посипного матеріалу

У Харкові тривають перевірки стану прибудинкових територій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Комісія КП “Харківблагоустрій” та КП “Жилкомсервіс” 16-17 січня перевірила безпеку пересування вулицями та дворами під час ожеледиці та їхній санітарний стан у Немишлянському районі.

Загалом були оглянуті двори 87-ми будинків на вулицях Рибалка, Харківських Дивізій, проспектах Героїв Харкова, Петра Григоренка, бульварі Юр’єва та ін.

Санітарний стан прибудинкових територій - задовільний. Тротуари та пішохідні доріжки очищені від снігу, посипані піщано-сольовою сумішшю, біля сміттєвих контейнерів та урн - чисто. 

За минулу добу в Немишлянському районі комунальники використали 22 т посипного матеріалу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальники у Харкові продовжують прибирати вулиці, тротуари та прибудинкові території міста.

Напередодні, 17 січня, до робіт залучили понад 1,7 тис. робітників і 16 одиниць спецтехніки. Комунальники чистять сніг і лід, посипають піщано-сольовою сумішшю пішохідні доріжки, виходи з під'їздів, території вздовж “червоних” ліній, зупинки громадського транспорту. Вони прибирають сміття, а також утилізовані ялинки.

Крім того, працівники Холодногірської філії усувають наслідки вчорашнього ракетного обстрілу району.

У Немишлянському районі працівники СКП “Харківзеленбуд”  прибирають сніг і посипають протиожеледною сумішшю тротуари та доріжки для безпечного пересування мешканців. Працівники також чистять урни та збирають сміття.

У середу, 17 січня, комунальники  працюють на території парку на бул. Юр'єва та у сквері на вул. Харківських Дивізій.

Детальніше про ситуацію на дорогах Харкова читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться