Харків'ян попередили про зміни: що відбуватиметься

Які зміни заплановані в роботі громадського транспорту

У Харківській міській раді повідомили про зміни в роботі громадського транспорту. Деякі обмеження діятимуть до 22 березня, повідомляє портал "Коментарі".

Так, 19 березня з 9:30 до 14:30 буде припинений рух тролейбусів на бул. Богдана Хмельницького, на ділянці від пр. Героїв Харкова до пр. Олександрівського.

У Департаменті будівництва та шляхового господарства пояснили, що обмеження пов'язані з виконанням робіт з санітарної обрізки дерев.

У цей час тролейбуси курсуватимуть наступним чином: 

№7: розворотне коло "Вул. 12 Квітня" - вул. 12 Квітня - пр. Олександрівський - вул. Садовопаркова - вул. Харківських Дивізій - пр. Героїв Харкова - ст. м. "Армійська" - пр. Героїв Харкова - розворотне коло "Вул. 12 Квітня".

№25: не курсуватиме.

А з 19 по 22 березня з 9:30 до 15:30 буде припинений рух трамваїв на узвозі Клочківському, пр. Незалежності, вул. Трінклера, вул. Миколи Хвильового, вул. Мироносицькій, майдані Іподрому.

У Департаменті будівництва та шляхового господарства зазначили, що це пов'язано з ремонтом трамвайної колії на вул. Мироносицькій.

У цей час трамвай №12 курсуватимуть так: 

розворотне коло “Південний вокзал” - вул. Євгена Котляра - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - проїзд Рогатинський - вул. Клочківська - розворотне коло “Вул. Новгородська”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про тимчасове обмеження руху транспорту в Харкові. Обмеження ввели у зв'язку з ремонтними роботами. В Основ’янському районі міста спеціалісти Харківської міської філії "Газмережі" проводять аварійні роботи на газопроводі середнього тиску. Дізнатися, скільки триватимуть обмеження, можна за посиланням




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться