У Харківській області сьогодні видають продуктові набори

Де на Харківщині сьогодні будуть видавати продуктові набори

Сьогодні, 21 березня у деяких громадах Харківської області видаватимуть продуктову допомогу. Хто та як може отримати продукти, повідомляє портал "Коментарі".

У четвер з 09:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Допомогу надають за підтримки Благодійного фонду ADRA.

“Запрошуються багатодітні родини, малозабезпечені, які мають відповідну довідку, жителі, які стоять на обліку у Центрі зайнятості, жителі з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, які мешкають у місті Балаклія та внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані у місті Балаклія, котрі не отримували відповідну допомогу 18, 19 та 20 березня”, - уточнили у Балаклійській міській раді. 

Також мешканцям нагадали, щоб отримати продуктові набори, з собою потрібно мати відповідні документи - оригінали паспорта та ідентифікаційного коду.

У Богодухівській міській раді звернулися до мешканців та ВПО міста Богодухова, сіл Семенів Яр, Москаленки, Мусійки, Паляничники та нагадали, що триває видача гуманітарної допомоги. Допомогу надає БО "Мережа 100% життя м. Харків" від Всесвітньої продовольчої програми ООН. 

21 березня отримати допомогу можуть мешканці та ВПО, прізвища яких починаються:

  • з літери Т - з 8:00 до 11:00,

  • з літери У, Ф, Х, Ц - з 12:00 до 15:00.

Видача організована Богодухівською міською радою у приміщенні  Богодухівського ліцею №3 з 8:00 до 15.00 години.

Щоб отримати допомогу, потрібно підготувати оригінали наступних документів:

  • паспорт,

  • ідентифікаційний код, 

  • свідоцтво про народження дитини, 

  • довідка ВПО (для внутрішньо переміщених осіб).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями харківським комунальникам передали важливу допомогу. Що отримали працівники одного з підприємств, читайте за посиланням

Також у Харкові власники пошкоджених квартир отримали побутову техніку. Детальніше про видачу допомоги можна дізнатися тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться