У Харкові ліквідовують наслідки обстрілів: що робити харків'янам

Куди звертатися харків'янам, щоб отримати необхідну допомогу

У Харкові та області триває ліквідація наслідків масованої ракетної атаки. Що відбувається в Харкові та регіоні повідомляє портал "Коментарі".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов провів нараду з керівництвом Харківської міськради, представниками правоохоронних структур та операторів об’єктів критичної інфраструктури. На нараді обговорили алгоритм дій щодо відновлення електропостачання в області.

Олег Синєгубов повідомив: “Аналізуємо ситуацію та оперативно реагуємо, щоб якомога швидше заживити споживачів. Допоки працюємо над стабілізацією ситуації, жителі можуть звернутися до пунктів незламності, які розгорнуті на території області”. 

Також начальник ХОВА порадив мешканцям Харкова та області довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Олег Синєгубов запевнив, що усі профільні служби працюють на місцях влучань та оцінюють масштаби пошкоджень. Наразі для ремонтних бригад залучено додаткову техніку, аби прискорити розбір завалів.

Харківський міський голова Ігор Терехов пояснив, щоб впоратися з викликами, які спричинили ворожі обстріли, комунальникам та енергетикам потрібний час. 

“На критичній інфраструктурі міста ми задіяли альтернативні джерела живлення, в результаті чого у будинках харківʼян потроху починає зʼявлятися вода. Крім цього, 40 тисяч абонентів міста забезпечені теплом завдяки роботі модульних котелень”, - розповів Ігор Терехов. 

Мер міста нагадав, що у Харкові відкриті й працюють пункти видачі безоплатних гарячих обідів і пункти незламності, де є все необхідне для комфортного перебування дітей і дорослих. Станом на 12 годину дня останніми скористалися 2917 людей. 

“Дуже прошу всіх зберігати спокій і не втрачати терпіння”, - порадив Ігор Терехов харків'янам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові через перебої з електропостачанням про загрозу обстрілів повідомлятимуть по-іншому. Детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться