Food train три дні працював у Харкові (ФОТО)

Яку допомогу отримав Харків від Food train

Жителів Харківщини продовжує підтримувати Food Train, це проєкт “Укрзалізниці”, який реалізують за підтримки фонду Говарда Баффета. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що раніше на запрошення Харківської ОВА кілька тижнів у поїзді готували гарячі обіди для жителів деокупованої Ізюмщини. Тоді обідами забезпечували терцентр соцдопомоги, медиків, поліцейських та усіх охочих жителів району.

“Після знеструмлення Харкова внаслідок дій окупантів, команда Food Train відгукнулась на пропозицію ХОВА та приїхала до Харкова. За три дні приготувала для пацієнтів лікарень й переселенців у гуртожитках майже 15 тисяч порцій обідів”, - зазначив начальник Харківської ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові ситуація з електропостачання складна. Через руйнування ТЕЦ-5 Харків втратив основні потужності генерування теплової та електричної енергії для міста. Живлення міста відбувається силами інших регіонів. Про масштаби руйнування ТЕЦ-5 та терміни відновлення читайте за посиланням.

А тим часом у Харківській області анонсували масштабну видачу продуктової допомоги. Продуктові набори сьогодні видаватимуть в Чугуївській та Балаклійській громадах. Кому видаватимуть допомогу та які умови отримання продуктових наборів, читайте за посиланням.

Допомогу також видали деяким жителям Харкова. Обігрівачі, матеріали для утеплення житла та спальні набори видали харків'янам та ВПО, які постраждали внаслідок ракетних ударів по Харкову.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться