Кількість викликів аварійних бригад зросла: до харків'ян звернулися з проханням

Що відбувається у Харкові у зв'язку з обмеженням електропостачання

Через відключення світла в Харкові виникають ситуації, коли містяни залишаються закритими в ліфтах. У КСП “Харківміськліфт” звернулися до мешканців багатоквартирних будинків з проханням.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харків’ян попросили не користуватись ліфтами за 30-40 хвилин до запланованого відключення електроенергії, оскільки можливі певні відхилення від графіків. 

На підприємстві повідомили, що після знеструмлення міста зросла кількість викликів на розблокування дверей ліфтової кабіни. “Фахівці звертаються до харків’ян з проханням не користуватися підйомниками без потреби”, - йдеться у повідомленні міської ради. 

Також містян поінформували, у випадку, якщо людина застрягла в ліфті, для виклику аварійної бригади необхідно скористатися кнопкою виклику диспетчера або зателефонувати за номером: (057) 725-25-25.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові відновили онлайн-трансляцію розміщення та пересування громадського транспорту. Послугою можна скористатися відсьогодні - після проведення технічного оновлення транспорту. В режимі онлайн можна дізнатися про курсування автобусів. У міській раді зазначили, що після відновлення курсування електротранспорту, інформація про його переміщення також надаватиметься в онлайн-форматі. 

Читайте також про наслідки ворожої атаки на Харків та область. У результаті падіння уламків БПЛА Shahed у місті закрили одне з кладовищ. Детальніше про обмеження можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться