У Харкові проводять масштабні ремонтні роботи: що зміниться

У яких будинках ремонтують труби

Комунальники у Харкові продовжують ремонтувати та міняти мережі водопостачання та водовідведення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Ремонтники комплексу “Харківводопостачання” з початку року оновили в місті 2 км трубопроводів. Половину з них замінили бригади спеціалізованого підрозділу - дільниці з перекладки та санації водопровідних мереж. Ремонтники замінили 150 метрів мережі холодного водопостачання на проспекті Ювілейний та 90 метрів на вулиці Героїв Праці.

28 березня начальник дільниці Ніяз Ахмедов повідомив, що зараз проводять підготовку до перекладки технічно зношеної ділянки водоводу діаметром 600 мм на вулиці Автомобільній у Холодногірському районі.

Ремонтники планують замінити 130 метрів водоводу.

Також на компідприємстві розповіли, що бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу з початку року провели масштабні ремонтні роботи у 139 будинках, там замінили 6 км комунікацій.

Заступник директора комплексу “Харківводовідведення” Олексій Кучеревський зазначив, що об'ємні реконструкції в будинках ведуться інтенсивно, тільки за минулий тиждень переклали мережі на 11 адресах ще 6 об'єктів залишаються в роботі. Роботи з оновлення проводять у будинках на проїзді Стадіонному, вулицях Маршала Рибалка та Бучми, проспектах Тракторобудівників та Ювілейному. 

“Такий системний підхід до ремонтів виправдовує витрачений час та кошти – надалі обслуговувати мережі стає набагато простіше. Традиційно, оперативно реагуємо на заявки наших споживачів, зокрема, лише за минулий тиждень відпрацювали понад тисячу звернень харків'ян. А з початку року взяли в роботу і виконали 15 тисяч 740 заявок”, - зазначив Олексій Кучеревський.

За його словами, у всіх харківських будинках комунальної форми власності спеціалісти планово проводять технічні огляди та інспекції внутрішньобудинкових мереж. Під час перевірок складаються графіки для подальших відновлювальних чи профілактичних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові змінили інтервали курсування поїздів у харківському метро




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться