Оновлені графіки відключень світла діють в Харкові та області

Коли у Харкові та області відключатимуть світло

З 1 по 7 квітня у Харкові та області діють оновлені графіки відключення електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Період відключення електропостачання зменшився до 4 годин, однак енергетики попереджають, що ймовірні аварійні відключення світла.

“Шановні споживачі! Просимо вас з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв'язку з цим можуть виникати. Ми мусимо вводити обмеження задля збереження балансу в енергосистемі регіону та країни в цілому. Пам'ятайте: енергетики роблять все можливе, щоб якомога швидше покращити ситуацію з електропостачанням у Харкові та Харківській області”, - звернулися до споживачів у АТ “Харківобленерго”.

Ознайомитися з графіками відключення світла можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що проблеми з електропостачанням у Харкові виникли після масованого обстрілу 22 березня. Тоді у місто було повністю знеструмлено. З 25 березня ввели погодинні графіки відключень. Обмеження діяли у всіх районах міста та деяких громадах області. “Наголошую, що це вимушений тимчасовий крок. Він потрібен для того, щоб якомога більша кількість жителів області мала світло, а підприємства могли працювати”, - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький відвідав регіон та спрогнозував, коли можливе покращення ситуації з постачанням електроенергії. Детальніше про ситуацію зі світлом в Харкові та Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться