Вартість оформлення документів у Харкові зросла: подробиці

Оформлення яких документів у Харкові здорожчало

У Центрі надання адміністративних послуг Харкова повідомили про зміну вартості послуги з оформлення закордонного паспорта. Портал "Коментарі" повідомляє про причини зміни вартості. 

“З 1 квітня 2024 року ДП “Поліграфічний комбінат “Україна” змінює вартість бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон. У зв’язку з цим зростає і загальна вартість оформлення документа”, - пояснили у ЦНАПі Харкова. 

Також у центрі вказали нові ціни оформлення паспорта: 

- повна вартість закордонного паспорта протягом 20 робочих днів складатиме - 958 гривень,

- у разі термінового оформлення - 1598 гривень.

“Звертаємо увагу, що громадяни України, які оплатили адміністративні послуги та подали заяви для оформлення документів до 31.03.2024, отримають документи за старою ціною. Ті ж особи, які оплатили адмінпослуги до 31.03.2024, але заяву для оформлення документів ще не подавали, зможуть здійснити доплату за тарифами, що діятимуть на момент подачі відповідних заяв”, - уточнили в ЦНАПі.

Детально ознайомитися з інформацією про отримання послуги можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що зміниться в реалізації проєкту “Картка харків'янина”

Власники “Картки харків’янина” відтепер можуть слідкувати за новинами проєкту та актуальними знижками, які надаються власникам картки, у додатку Viber. “Нещодавно команда X-card провела опитування та виявила, що понад 45% опитуваних найчастіше користуються саме цим меседжером. Також про оновлення проєкту харків’яни можуть дізнаватися через Instagram, Facebook та Telegram”, - йдеться у повідомленні Харківської міської ради.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться