У Харківській області запрошують отримати гуманітарну допомогу

Яку допомогу видаватимуть у деяких громадах Харківської області

У деяких громадах Харківської області у середу, 3 квітня, видаватимуть гуманітарну допомогу, повідомляє портал "Коментарі".

В їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) 3 квітня з 09:00 до 13:00 відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

“Запрошуються мешканці сел. Лагері категорії 60+, крім тих, хто отримував допомогу у березні (осіб з інвалідністю, ВПО, категорії 75+). З собою мати оригінали документів паспорта та ідентифікаційного коду”, - повідомили у міській раді. 

Також у Дергачівському гуманітарному центрі 3 квітня з 09:00 до 13:00 відбуватиметься видача гігієнічних наборів. Допомогу можуть отримати внутрішньо переміщені особи (ВПО) з двома дітьми у Дергачах.

Щоб отримати допомогу з собою необхідно мати наступні документи:

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт або ID-картка чи Є-документ в Дії);

  • ідентифікаційний код;

  • оригінал довідки ВПО;

  • оригінали свідоцтв про народження дітей.

“Інформація стосується виключно родин з двома дітьми (до 14 років включно), які мають статус ВПО у Дергачах. Для отримання гігієнічного набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами”, - повідомили у Дергачівській міській раді.

У Пісочинській селищній раді повідомили, що З 3 по 5 квітня будуть видавати продовольчі пакети для ВПО віком від 18 років та старше з окупованих та деокупованих громад (1 набір на 1 особу).

ВПО з міста Харків зможуть отримати набори за наявності довідки про зруйноване або пошкоджене майно.

Допомогу видаватимуть з 09:00 до 14:00 на наступних локаціях:

  • Пісочин, ЗДО №3 "Теремок";

  • Коротич, ліцей;

  • Березівка, офіс старости.

Отримувачам допомоги потрібно мати оригінал паспорта та довідки ВПО (паперові або у додатку “Дія”).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Харківській області мобілізованим виплачують грошову допомогу у розмірі 50 тисяч гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться