В одну з громад Харківщини передали понад 20 тисяч продуктових наборів (ФОТО)

Яку допомогу надають мешканцям Харківщини

Понад 20 тисяч продуктових наборів протягом березня отримали жителі Дергачівської громади Харківської області. Продуктову допомогу мешканцям громади надали міжнародні партнери. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська зазначила, що забезпечення гуманітарною допомогою жителів регіону за співпраці з міжнародними партнерами триває. “Так, лише за березень Харківська ОВА передала 1000 продуктових наборів для родин із дітьми. Також вагому підтримку надали Всесвітня продовольча програма та БФ “Мирне небо” у вигляді 18000 продуктових наборів для жителів громади. Окрім того, дякуємо американській міжнародній організації Global Empowerment Mission Ukraine та гуманітарній місії World Central Kitchen”, – повідомила заступниця начальника ХОВА.

Також гарячі обіди, сімейні гігієнічні набори та іншу допомогу надали мешканцям Харківщини представники благодійного фонду To Ukraine With Love та неурядової організації People in Need Ukraine.

Гуманітарна організація Acted Ukraine проводила реєстрацію на фінансову допомогу 52 домогосподарствам, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Балаклійській громаді продовжують виплати грошової допомоги. Виплати у розмірі 50 000 гривень нарахують кожному мешканцю громади, якого було призвано до лав ЗСУ за мобілізацією або прийнято на військову службу за контрактом. Які документи потрібно надати для отримання допомоги, можна дізнатися за посиланням.

Також сьогодні у деяких громадах Харківської області організували видачу гуманітарної допомоги




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться