У Харкові заборонили рух транспорту: адреса

Де заборонили рух транспорту в Харкові

У Харківській міській раді звернулися до водіїв та попередили про тимчасове закриття руху транспорту на окремій ділянці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу на газопроводі низького тиску.

У міській раді уточнили, що об’їхати закриту ділянку можна прилеглими вулицями: Шаляпіна, Каринської та ін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові після блекауту відновлюють роботу електротранспорту. Станом на 5 квітня працювали понад 10 тролейбусних маршрутів. На лінії вийшли тролейбуси №1, 3, 5, 6, 7, 24, 45, 46, 51, 52, 53 та 60.

Також у Харкові відновили роботу харківського метрополітену. Як курсують поїзди, читайте за посиланням.

На Харківщині триває відновлення штучних споруд, зруйнованих російськими військами під час окупації регіону. Зараз проводять ремонтні роботи на одному зі шляхопроводів у Чугуївському районі Харківщини. У службі повідомили, що спеціалісти вже завершили демонтаж зруйнованих прогонових будов та опор споруди, влаштування нових опор, прогонових будов та монолітної залізобетонної плити. Фахівці виконали гідроізоляцію шляхопроводу та водовідвід, уклали асфальтобетонне покриття та встановили огородження. Коли  планується повноцінне відновлення руху транспорту, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться