У Харкові та області зміниться розклад руху поїздів

Які приміські поїзди відновлять курсування в Харківській області

На Південній залізниці відновлюється курсування низки приміських поїздів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Регіональної філії “Південна залізниця” АТ “Укрзалізниця”. 

У Харківській області продовжується відновлення курсування приміських поїздів. 17 квітня 2024 року поновлюється курсування таких приміських поїздів:

  • № 6853/6856 Харків-Пасажирський – Лозова – Харків-Пасажирський,

  • № 6690/6691 Красноград – Харків-Пасажирський – Красноград,

  • № 6683 Мерефа – Красноград,

  • № 6686 Красноград – Харків – Пасажирський.

Приміський поїзд № 6325 сполученням Люботин – Мерчик встановлений у сполученні Харків-Пасажирський – Мерчик. Вирушатиме зі станції Харків-Пасажирський о 17:13 та прибуватиме до станції Мерчик о 18:29.

Змінений розклад руху приміського потягу № 6334 Мерчик – Нова Баварія: вирушатиме зі станції Мерчик о 18:45 та прибуватиме на станцію Нова Баварія  о 19:43. 

Приміські поїзди №№ 6156/6157 сполученням Мерчик – Нова Баварія – Мерчик  подовжено з і до станції Харків-Пасажирський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня у Харківській області відновили курсування низки приміських поїздів. Ознайомитися детальніше з розкладом руху приміських поїздів, можна за посиланням.

Нагадаємо, що 22 березня російські війська вчинили наймасовішу атаку на енергетичні об'єкти Харківської області. Значні пошкодження спричинили фактичне знеструмлення міста. Через руйнування ТЕЦ-5 Харків втратив основні потужності генерування теплової та електричної енергії для міста.

У Харкові та області продовжують діяти погодинні графіки відключення світла.




Джерело: https://www.pz.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться