Мільйон гривень планують витратити на дерева у Харківській області

Роботи мають бути проведені до кінця поточного року

У Лозівській міській раді повідомили про намір замовити роботи з видалення аварійних та сухостійних дерев, формування крон дерев. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію міської ради.

“На виконання Програми благоустрою Лозівської міської територіальної громади на 2020-2024 роки, затвердженою рішенням міської ради від 23.12.2021 №845, у зв’язку із необхідністю належного утримання зелених насаджень на території Лозівської міської територіальної громади, Харківської області виникла необхідність закупівлі послуг з видалення аварійних та сухостійних дерев, формування крон дерев”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Повідомляється, що очікувана вартість вказаних послуг  становить 1 000 000 гривень, строки виконання  робіт до 26 грудня 2024 року.

“Для отримання додаткової інформації звертатися за тел. 0574525471, відділ благоустрою Управління житлово-комунального господарства та будівництва міської ради, електронна адреса: [email protected]”, - зазначили в міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство “Сучасне місто” оголосило тендер на послуги з демонтажу вартістю 4,3 мільйона гривень. Підприємство до кінця року планує прибрати 200 покинутих автівок, а також демонтувати 150 споруд таких, як стовпи, дорожні знаки або шлагбауми.

Детальніше про умови тендеру читайте за посиланням.

А на Харківщині скасували тендер з відновлення ліцею у Слатине за більш ніж 355 мільйонів гривень. Які роботи планували замовити, можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться