Тривалість відключення світла у Харкові та області сьогодні зміниться

Скільки годин на добу сьогодні не буде світла у Харкові та області

Жителів Харкова та Харківської області попередили про зміни у тривалості погодинних відключень електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

“У зв'язку з невідкладними роботами в мережах НЕК "Укренерго" сьогодні, 19 квітня, близько 9:00 будуть аварійно відключені споживачі в зоні обслуговування Балаклійського, Ізюмського, Куп'янського та Шевченківського районів електричних мереж АТ "Харківобленерго", - йдеться у повідомленні компанії.

Споживачів попередили, що обмеження електропостачання триватиме орієнтовно п'ять годин.

“Також повідомляємо, що у зв'язку з цим графіки погодинних відключень у м. Харкові та Харківській області сьогодні будуть подовжені до п'яти годин”, - наголосили в АТ “Харківобленерго”. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові затвердили перелік будинків, до необхідно провести аварійно-відновлювальні роботи. Визначені будинки внаслідок обстрілів Харкова отримали пошкодження тримальних та огороджувальних конструкцій. Саме тому житлові об'єкти потребують невідкладного ремонту покрівель, укріплення тримальних стін тощо. Ознайомитися детальніше з переліком будинків можна за посиланням.

Також у квітні Харківська міська філія “Газмережі” проводить технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж багатоповерхівок у Харкові. З початку місяця спеціалісти вже перевірили 172 багатоповерхівки у Харкові. Під час обстеження виявили та усунули понад 220 витоків газу. У квітні спеціалісти планують перевірити майже 260 багатоповерхівок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться