Стало відомо, хто у Харкові отримає особливу “Картку харків'янина”

Кількість організацій, які мають намір отримати волонтерську картку, збільшується

Понад місяць тому команда проєкту “Картка харків‘янина” запустила волонтерську X-card. Тоді для 22-х волонтерських організацій міста видали 425 карток. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У КУ “Офіс реформ Харкова” розповіли, що цей напрямок проєкту продовжує розвиватися. Так, з того часу ще 13 організацій подали документи на отримання волонтерської картки. Крім того, розширився і перелік партнерів проєкту. До партнерів волонтерської X-card долучилося ще  два бізнеси: автосервіс Ultra Service та басейн AQUA LIFE. Вони вже готові надавати ексклюзивні знижки власникам карток.

Нагадаємо, що станом на березень “Картка харків’янина - волонтерська” надавала можливість користуватися спеціальними пропозиціями від 104 партнерів, в т. ч. отримати унікальні пропозиції від 14 соціально відповідальних бізнесів, які пропонують ексклюзивні знижки. Про умови отримання волонтерської картки можна дізнатися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що власники “Картки харків'янина” можуть слідкувати за знижками у меседжері. Слідкувати за новинами проєкту та актуальними знижками, які надаються власникам картки, можна у додатку Viber. Детальніше про умови читайте тут.

На початку поточного року у Харкові змінили умови отримання “Картки харків'янина”.  Оформити картку, скориставшись порталом електронних сервісів міста Харкова. “Переходьте на Портал електронних сервісів та отримуйте Картку харків’янина без зайвих папірців”, - закликали у Харківській міській раді. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться