“Картку харків'янина” можна оформити по-новому: що змінилося

“Картку харків'янина” можна оформити онлайн

Відтепер отримати "Картку харків'янина" стало ще зручніше, з Порталом електронних сервісів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міській раді розповіли, як оформити картку, скориставшись порталом електронних сервісів міста Харкова. Для цього потрібно: 

  • пройти авторизацію на порталі електронних сервісів, за допомогою IDGov або BankID НБУ,

  • серед запропонованих послуг потрібно обрати "Анкета-заява на отримання Картки харків’янина",

  • ознайомитися з правилами отримання “Картки харків’янина”,

  • заповнити інформацію в зазначені поля. 

Далі доведеться почекати отримання “Картки харків’янина” в обраний спосіб, під час заповнення Анкети-заяви.

“Переходьте на Портал електронних сервісів та отримуйте Картку харків’янина без зайвих папірців”, - йдеться в повідомленні міської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що “Картка харківʼянина” - це іменна (персоніфікована) багатофункціональна електронна пластикова картка, яка є матеріальним носієм персональних даних користувача картки та підтримує додатки, повʼязані з наданням соціальної підтримки, інформаційних сервісів, оплати послуг проїзду в системі “Електронний квиток” і обліку наданих послуг.

Щоб користуватися “Карткою харківʼянина”, її володільцю достатньо лише предʼявити під час розрахунку в мережі офіційних партнерів саму X-card. Після зчитування відповідного індивідуального штрих-коду, вказаний офіційним партнером дисконт автоматично активується, а володілець картки отримує знижку.

Які переваги дає картка та хто може її отримати, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться