У Харківській області оновили графіки руху маршрутних таксі

Маршрутні таксі курсують за новими графіками з 20 квітня

У Куп'янській громаді оновили графіки руху маршрутних таксі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Куп'янської міської військової адміністрації Куп'янського району Харківської області.

“До уваги мешканців Куп'янської громади. Перевізник ФОП "Змієвський" інформує про зміни графіку руху маршрутних таксі з  20 квітня 2024 року”, - повідомили у міській військовій адміністрації.

pictureНагадаємо, що Куп'янський район Харківської області - одним із найскладніших напрямків по лінії фронту. З 8 по 13 квітня 2024 року мобільна гінекологічна бригада КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" здійснила черговий виїзд до району. Мешканцям району надали необхідну медичну допомогу.  Лікарі проконсультували 134 пацієнтів, семеро з яких – діти. Дві вагітні жінки (на 13 та 25 тижні) отримали УЗД плода та необхідні консультації. Детальніше про ситуацію в Куп'янському районі читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові виникли проблеми з громадським транспортом після масованої атаки, внаслідок якої було значно пошкоджено енергооб'єкти. Через дефіцит напруги у місті не працювали трамваї та тролейбуси. Після ракетної атаки 22 березня 1 квітня відновили роботу деяких тролейбусних маршрутів. Відновити роботу трамваїв у Харкові станом на початок квітня відновити не вдалося.

У Харкові та Харківській області ситуація зі світлом залишається складною - діють погодинні графіки обмеження електропостачання. З 25 квітня вводять оновлені графіки відключення світла




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться