Що відомо про відновлення роботи трамваїв у Харкові

Що відбувається у Харкові через проблеми зі світлом

У Харкові зберігається складна ситуація з електропостачанням. Попри складнощі у місті відновлюють роботу електротранспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону повідомив, що попри значні руйнації об’єктів енергетичної інфраструктури, в місті Харкові покроково відновлюють роботу електротранспорту.

“Вже працює метрополітен, на лінії виходять тролейбуси. Сьогодні нам вдалося відновити ще два тролейбусних маршрути. Рух трамваїв запустити поки не вдається”, - розповів очільник міста. 

Також за словами Ігоря Терехова, у місті працюють крамниці, аптеки, АЗС. Світло в будинки подається за встановленими графіками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за три місяці 2024 року міжнародні фонди інвестували понад п'ять мільйонів доларів у відновлення Харкова. Міжнародні агентства самостійно обирають підрядників, які проводять відновлювальні роботи, а місто виступає в цьому процесі лише посередником. Які роботи вдалося провести коштом міжнародних фондів, читайте за посиланням

Також у Харкові збільшується кількість тролейбусів, які відновлюють роботу. Загалом наземний електротранспорт почав працювати після блекауту в місті 28 березня. 

У Харкові 1 квітня вийшли на маршрути тролейбуси №7 та 60, а з 28 березня містом також курсують тролейбуси №1, 46, 45, 51, 52 та 53. Громадський транспорт обслуговує мешканців віддалених районів.

При цьому у Харкові продовжують застосовувати погодинні графіки відключення світла




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться