У Харкові на маршрути вийшли нові тролейбуси

Стало відомо, які тролейбуси в Харкові вийшли на маршрути

У Харкові збільшується кількість тролейбусів, які відновлюють роботу. Загалом наземний електротранспорт почав працювати після блекауту в місті 28 березня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті будівництва та шляхового господарства повідомили, що тролейбуси №7 та 60 вперше після блекауту вийшли на лінії сьогодні, 1 квітня, в місті Харкові.

У міськраді нагадали, що з 28 березня містом також курсують тролейбуси №1, 46, 45, 51, 52 та 53. Вони обслуговують мешканців віддалених районів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти не припиняють обстрілювати Харків. Напередодні ворог завдав удару КАБом. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що внаслідок обстрілу Харкова КАБом горіли два автобуси, вантажний автомобіль та легковий автомобіль. Частково зруйновано будівлю освітньої установи, пошкоджено дах гуртожитку та житловий будинок. Постраждалих немає. Детальніше про наслідки ворожого удару та тип боєприпасу читайте за посиланням

А тим часом у Харкові спостерігається складна ситуація з електропостачанням. Енергетики працюють над ліквідацією наслідків ворожих ударів. Однак продовжують діяти графіки погодинних відключень світла. Тривалість обмежень електропостачання скоротили. Де та коли у Харкові не буде світла, читайте тут.

Окупанти завдали ударів і по Харківській області - було частково зруйновано пожежну частину. 

“Цієї ночі ворог завдав ударів по населеному пункту, що межує з країною-агресором. Одне з влучань прийшлось безпосередньо у будівлю пожежно-рятувального підрозділу”, - повідомили у ДСНС. Рятувальники розповіли про наслідки ворожої атаки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться