У Харкові відключать воду: адреси

Воду мешканцям району будуть підвозити автоцистернами

КП “Харківводоканал” повідомили про обмеження холодного водопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“КП “Харківводоканал” у вівторок, 30 квітня, проведе ремонтні роботи на водоводі на пр. Петра Григоренка. Як повідомили на підприємстві, у зв’язку з цим з 9:00 до 24:00 буде припинене водопостачання частини Немишлянського району”, - повідомили в міській раді. 

Детальніше з адресами відключення холодного водопостачання можна ознайомитися за посиланням.

На час проведення ремонтних робіт підвезення води здійснюватиметься автоцистернами комунального підприємства.

Нагадаємо, що у Харкові та області продовжують контролювати якість води. У першому кварталі 2024 року з джерел та мереж централізованого водопостачання спеціалісти дослідили 2590  проб води. За санітарно-хімічними показниками не відповідали гігієнічним вимогам 56 проб - 2,2% від перевірених зразків. У яких громадах вода не відповідає затвердженим нормативам, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у першому кварталі 2024 року спеціалісти перевірили об’єкти централізованого та децентралізованого водопостачання у Харківській області. Спеціалісти перевірили 36 об’єктів централізованого водопостачання та 171 об’єкта нецентралізованого питного водопостачання населення. Фахівці виявили порушення на 36 (100%) об’єктах централізованого водопостачання та на 170 (99%) об’єктах децентралізованого питного водопостачання населення.

Детальніше про результати перевірки читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться