У Харкові та області завтра діятимуть оновлені графіки відключення світла

Оновлені графіки відключення світла почнуть діяти завтра

У Харкові та області продовжують обмежувати електропостачання населенню через складну ситуацію в енергосистемі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”. 

У компанії повідомили про оновлення графіків обмеження електропостачання на 1 - 3 травня 2024 року. 

“До вашої уваги - таблиця з годинами вимкнень. Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі”, - нагадали в “Харківобленерго”. 

pictureОзнайомитися з оновленими графіками погодинних відключень світла у Харкові та області можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що споживачі скаржаться на надміру нараховані квитанції на оплату спожитої електроенергії. У “Харківобленерго” пояснили, якщо отримали квитанцію або побачили у банківському додатку не ту суму, на яку розраховували, згадайте або просто зайдіть на сайт і подивіться, у який день ви передавали покази за останній місяць. Покази не зафіксувалися на 1 число, а квитанція була не коректно розрахована, якщо показання лічильників не були передані у визначений термін (два останні дні поточного місяця і три перші дні наступного). 

Що робити, якщо нарахування завищені, читайте за посиланням.

Також уряд продовжив дію пільгового тарифу на електричну енергію для населення. Однак норма діятиме лише місяць. Що відбуватиметься з тарифом на електропостачання, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться