У Харківській області курсують безкоштовні автобуси (графіки)

Кількість безкоштовних рейсів у Балаклійській громаді збільшилась

З січня 2024 року у Балаклійській громаді відновлено курсування безкоштовних соціальних автобусів між Балаклією та селами громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

У міськраді пояснили, що розклад руху розроблено таким чином, щоб забезпечити максимально зручне сполучення для мешканців громади. 

“Новий розклад руху соціального транспорту в Балаклійській громаді є позитивним кроком у напрямку покращення транспортного сполучення в регіоні. Він дозволить мешканцям віддалених населених пунктів громади зручніше добиратися до міста Балаклія та інших населених пунктів”, - наголосили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Старосалтівській селищній раді організують роботу мобільного сервісного центру МВС.

"До відома жителів Старосалтівської громади, мобільний сервісний центр МВС буде вести прийом громадян 25 січня 2024 року (четвер) з 10:00 до 15:30 за адресою: смт Старий Салтів, вул. Перемоги, б.21. Сервісний центр надаватиме послуги з відновлення та обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, відновлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу”, - йдеться у повідомленні селищної ради. 

“Важливо: якщо у вас не має паспорту громадянина України, спочатку необхідно відновити його, а вже потім звернутися до сервісного центру МВС”, - попередили у селищній раді.

Які документи потрібно підготувати для оформлення посвідчення чи реєстрації транспорту та скільки коштують послуги, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться