Скільки будинків пошкоджено обстрілами у Харкові (ФОТО)

Наслідки обстрілів Харкова жахливі

У Харківській міській раді повідомили про наслідки ворожих обстрілів міста, пишуть "Коментарі. Харків". Кількість пошкоджених житлових будинків внаслідок вчорашніх обстрілів зросла до 222, серед них 42 - приватні.

Як повідомили сьогодні, 24 січня, в Департаменті житлово-комунального господарства, загалом було вибито 5 тис. вікон. Співробітники КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство", КП “Харківспецбуд” та КП “Харківжитлобуд” вже закрили майже 3 тис. віконних контурів. 

Також при обстеженні будівель зафіксовано пʼять пошкоджених дахів.

Крім того, руйнацій зазнали 28 нежитлових будівель. Там налічується понад 1,2 тис. вибитих вікон. Роботи з усунення наслідків ракетних ударів тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 23 січня, ворожі війська тричі за добу обстріляли Харків. Внаслідок двох хвиль ударів, які відбулися вранці, була зруйнована цивільна інфраструктура: багатоквартирні житлові будинки та навчальний заклад. Пошкоджені автомобілі. На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомляв, що на даний момент в результаті атаки росії по Харкову постраждали 30 житлових будинків. “Вибито біля тисячі вікон (на вулиці 7 градусів морозу). У 20 будинках вимушені були відключити опалення. У 14 відключено електрику, у 12-ти газопостачання. На місцях прильотів працюють усі відповідні служби. Людям надається вся необхідна допомога, в тому числі розгортаються три пункти обігріву”, - повідомив мер Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться