Coca-Cola, памперси, продукти і не тільки: де на Харківщині завтра видаватимуть допомогу

Допомогу видаватимуть у Боровій, Старому Салтові та Дергачах

У Харківській області завтра продовжать видавати гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію громад. 

У Старосалтівській селищній раді повідомили, що у Старому Салтові 25 січня з 9:00 до 12:00 по вул. Перемоги 34 (на подвір’ї ліцею) планується видача напоїв компанії Coca-Cola від БФ КАРІТАС Харків.

“Видача буде здійснюватися для мешканців, які зареєстровані та на даний час проживають в смт Старий Салтів. Для отримання при собі мати оригінали документів, що підтверджують особу”, - уточнили у селищній раді.

У Дергачівській міській раді повідомили, що 25 січня у місті відбуватиметься видача сімейних продуктових наборів для родин військовослужбовців, які беруть (або брали) участь у бойових діях у зоні АТО/ООС та під час повномасштабної російсько-української війни.

Видача здійснюватиметься з 09:00 до 14:00 у Дергачівському гуманітарному центрі. Допомога надаватиметься родичам першої лінії військовослужбовців Сил оборони України, якщо вони (родичі) фактично проживають на території Дергачівської громади.

Із собою необхідно мати:

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

  • ідентифікаційний код;

  • оригінал або копія документа, що підтверджує приналежність вашого родича до Сил оборони України (ЗСУ, НГУ, ДПСУ тощо).

Для отримання продуктового набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами.

Також батьки-одинаки міста Дергачі 25 січня з 09:00 до 14:00 можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді гігієнічних наборів. Видача відбуватиметься у Дергачівському гуманітарному центрі (кабінет №102).

Для отримання допомоги з собою необхідно мати наступні підтверджуючі документи:

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

  • ідентифікаційний код;

  • оригінал свідоцтва про народження дитини;

  • оригінал або копію документа, що підтверджує вашу приналежність до вразливої категорії.

“Інформація стосується тільки тих осіб, які самостійно виховують дитину та проживають у Дергачах”, - уточнили у міській раді.

Також завтра, 25 січня 2024 року, в Боровій біля ФОКу,  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги за наступним графіком:

  • 08:30 вул. Світла; вул. Миру.

  • 09:30 провулок Київський; провулок Центральний; провулок Молодіжний.

  • 10:30 ВПО, які зареєстровані в смт Борова у 2022-2023 роках, але не отримують гуманітарну допомогу за списками вулиць, багатоквартирних будинків та у старостинських округах.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них”, - уточнили у Борівській селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як отримати “Картку харків'янина”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться