В одній з громад Харківщини наступного тижня проведуть подвірний обхід: причини

Вакцинацію проведуть у м. Дергачі

У Дергачівській міській раді повідомили про проведення вакцинації домашніх тварин, пишуть "Коментарі. Харків".

“З метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини з 15 по 19 січня проводитиметься подвірний обхід мешканців приватного сектору для проведення профілактичних щеплень собак та котів проти сказу”,  - йдеться у повідомленні.

У Дергачівській міській раді оприлюднили графік подвірного обходу:

- 15.01.24 - 19.01.24 (з 09:00 до 14:00) – м. Дергачі (вет. лікарі Погорілий М.І., тел. 097-831-36-56; Лазаревич О.Ю.).

“Звертаємося до власників тварин з проханням забезпечити належні умови для проведення щеплення тварин проти сказу за місцем їх утримання”, - уточнили у міській раді.

Також пояснили, що у разі неможливості проведення вакцинації в зазначені години, громадяни-власники тварин можуть звернутися до Дергачівської дільниці ветеринарної медицини за адресою: м. Дергачі, в’їзд Сосновий, 18; контактний телефон: +38 (05763) 2-04-00. 

Вакцина проти сказу є безкоштовною. Вартість довідки про щеплення, яку видає ветеринарний лікар дільничної (державної) лікарні ветеринарної медицини, становить 11,05 грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харківської області попередили про загрозу поширення африканської чуми свиней. Спалах  захворювання виявили на території Богодухівського району Харківської області.

На деяких територіях області ввели додаткові правила та обмеження, ознайомитися детальніше з якими можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться