Харківська область без води та світла: подробиці

У деяких населених пунктах воду відключили сьогодні

Жителів Харківської області попередили про відключення води та світла 30 січня, пишуть “Коментарі. Харків”. 

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде з 09:00 до 17:00, з 09:00 до 12:00, з 15:00 до 17:00 за адресами, вказаними тут.

У Дергачівській міській раді також попередили про заплановані відключення. “До уваги жителів Слатиного та Прудянки. 30 січня відбуватимуться ремонтні роботи у мережі електропостачання. Відключення електроенергії заплановано з 08:00 до 18:00”, - йдеться у повідомленні. 

У Люботинській міській раді повідомили про тимчасове обмеження електропостачання. Світла не буде з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними за посиланням.

Також жителів Люботина попередили про припинення подачі холодної води 30 січня з 09:10 до 16:00. Адреси відключень вказані тут.

У понеділок, 29 січня, виникли проблеми з водопостачанням у деяких громадах Харківської області. 

У Пісочинській селищній раді звернулися до споживачів: “Шановні мешканці багатоквартирного будинку №1 по вул. Молодіжній у смт Пісочин. У зв'язку зі складністю аварійно-відновлювальних робіт 29-30 січня (сьогодні та завтра) централізоване водопостачання буде відключено. 

Машина з водою для забезпечення потреб мешканців запланована сьогодні об 11:00 та 19:00.  30 січня  -  о 07.00 ранку”.

У Богодухівській міській раді також повідомили про проблеми з водою: “До уваги мешканців вулиць Покровський Подол, Козацької та прилеглих вулиць. У звʼязку з масштабною аварією на водогоні, потребує заміна  значна ділянка труби. До ліквідації аварії водопостачання буде обмежене. Ремонтна бригада працює. Сподіваємося на якнайшвидше відновлення”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині стався вибух у будинку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться