У Харківській області видаватимуть допомогу від Червоного Хреста

Допомогу видаватимуть у понеділок та вівторок

У Старосалтівській селищній раді повідомили про видачу непродовольчої допомоги, пишуть "Коментарі. Харків".

"Шановні мешканці смт Старий Салтів, 15.01.2024 та 16.01.2024 з 9:00 до 12:00 на подвір'ї ліцею по вул. Перемоги 34 від Червоного Хреста планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги для мешканців, які отримали акти пошкодженого майна 2 категорії”, - повідомили у селищній раді.

Для отримання допомоги жителям необхідно мати при собі оригінали документів:

  • акт 2 категорії,

  • паспорт,

  • ідентифікаційний номер (на дітей - свідоцтво про народження).

“Допомога видається за актом пошкодженого майна другої категорії на кожного члена родини, що зареєстровані за цією адресою”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Балаклійська громада отримала подарунок від ЮНІСЕФ. 

У Балаклійській міській раді повідомили, що в рамках співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) Балаклійська громада отримала 1586 рюкзаків з канцтоварами для учнів 1-8 класів закладів загальної середньої освіти та вихованців старших груп закладів дошкільної освіти.

“Цей подарунок є надзвичайно важливим для дітей громади, які постраждали від війни. Рюкзаки з канцтоварами допоможуть їм розпочати новий рік з новим настроєм та бажанням вчитися”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Рюкзаки містять усі необхідні для навчання матеріали: зошити, олівці, ручки, пензлики, фарби та інші предмети. Вони розраховані на дітей різного віку, щоб кожен школяр міг знайти для себе необхідний набір.

Як діти можуть отримати подарунки, читайте за посиланням


Читайте также