В одну з громад Харківщини передали подарунки для дітей (ФОТО)

Дітям видадуть подарунки протягом тижня

Балаклійська громада отримала подарунок від ЮНІСЕФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

У міськраді повідомили, що в рамках співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) Балаклійська громада отримала 1586 рюкзаків з канцтоварами для учнів 1-8 класів закладів загальної середньої освіти та вихованців старших груп закладів дошкільної освіти.

“Цей подарунок є надзвичайно важливим для дітей громади, які постраждали від війни. Рюкзаки з канцтоварами допоможуть їм розпочати новий рік з новим настроєм та бажанням вчитися”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Рюкзаки містять усі необхідні для навчання матеріали: зошити, олівці, ручки, пензлики, фарби та інші предмети. Вони розраховані на дітей різного віку, щоб кожен школяр міг знайти для себе необхідний набір.

“Діти, які проживають на території громади, зможуть отримати рюкзаки протягом тижня у закладах освіти”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що тепер сімейні лікарі допомагатимуть пацієнтам зберегти не тільки фізичне, а й ментальне здоровʼя. 

У Богодухівській міській раді розповіли, що на початок 2024 року близько 70 тисяч медпрацівників (з них 16 тисяч — сімейні лікарі) пройшли навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер можуть надавати підтримку з ментального здоров’я. Тобто кожен третій “сімейний” наразі може розпізнати, діагностувати, допомогти, або ж за необхідності направити до вузького спеціаліста.

Яку допомогу можуть отримати пацієнти у Харківській області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться