Стало відомо, що буде з тарифами на електроенергію у Харкові та області

Яке важливе обладнання отримала Харківщина

Напередодні Міністр енергетики України Герман Галущенко відвідав Харківщину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.  

У межах робочого візиту очільник міністерства оглянув об‘єкти критичної інфраструктури, що відповідають за генерацію, розподіл і передачу електроенергії. Обговорили важливі питання, що стосуються стану енергосистеми. 

Олег Синєгубов розповів, що під час пресбрифінг порушили одне з чутливих питань – вартість електроенергії. “Для населення ціна була й залишається 2 грн 64 коп. за кВт-год. Жодних змін цієї зими не планується”, - зазначив Олег Синєгубов. 

Також він розповів, що Харківщина отримала частину необхідного обладнання для ремонту електрогенеруючої техніки. Устаткування придбали завдяки Фонду енергетичної безпеки України, створений за участі єврокомісара з питань енергетики Кадрі Сімсона, а також Energy Community Secretariat та USAID. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що АТ “Харківобленерго” нагадує про необхідність передати показання лічильника електроенергії за січень. Споживачам радять надати інформацію про спожиту електроенергію в січні до 3 лютого включно. 

Легко та швидко передати показання можна через онлайн-сервіси: мобільний додаток "Харенерго"; банер "Передача показів лічильника" на сайті обленерго; чат-боти у Viber або Telegram; sms-повідомлення на короткий номер 4300 у наступному форматі: 12 цифр особового рахунку, пробіл, і після пробілу самі показання.

Як нараховують квитанції за відсутності показань лічильників, читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/synegubov/8244
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться