Які роботи виконали у пошкодженому обстрілом будинку на вул. Бакуліна (ФОТО)

У будинку закрили понад 200 вибитих вікон

У Харківській міській раді показали, як виглядає будинок, пошкоджений обстрілом на початку січня (поруч із будинком було влучання снаряда), пишуть “Коментарі. Харків”. Комунальні служби Харкова завершують роботи з консервації пошкодженого даху житлового будинку на вул. Бакуліна. У КП “Харківспецбуд” розповіли, що з пошкоджених 1,9 тис. кв. м покрівлі більша частина була повністю зруйнована. Одразу після обстрілу комунальники закрили понад 200 вибитих вікон у квартирах та місцях загального користування. Крім того, в будинку замінили сім вхідних дверей.

Директор КП “Харківспецбуд” Богдан Долина розповів, що фахівці відновили кроквяну систему даху та вкрили її спеціальним тентом. “Такі роботи провели для того, щоб сніг та дощ не зашкодили будівлі та її конструкціям. Зараз перевіряємо проєктно-кошторисну документацію і вже найближчим часом почнемо відновлювальні роботи”, - пояснив він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що робота з відновлення житлового фонду в Харкові та області триває. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що завдяки спільній роботі міжнародного співтовариства та державного сектору в регіоні загалом вдалося відновити 1 643 об'єкти, які були пошкоджені внаслідок ворожої агресії. 

За його словами, 1319 приватних будинків та 48 багатоповерхівок було відремонтовано коштом міжнародних донорів. 

Також, за словами начальника ХОВА, 10 медичних та 6 навчальних закладів відбудовано саме в межах іноземної фіндопомоги. 

Ознайомитися детальніше з планами відновлення об'єктів, пошкоджених ворожими обстрілами, можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться