Сім'ї загиблих військових можуть звернутися по допомогу

Які програми допомоги родинам Герої діють у Харківській області

У Дергачівській громаді опікуються родинами загиблих Героїв. “Допомога родинам загиблих українських героїв – це наш обов'язок і одне з найголовніших завдань для Дергачівщини!”, - зазначили у Дергачівській міській раді, повідомляють “Коментарі”. 

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, розповів, що комунальне підприємство "Постачальник послуг" напередодні надало 5 кубічних метрів дров для опалення будинку батькам молодшого сержанта Івана Віценцика. Герой загинув у важких боях поблизу Авдіївки 21 січня 2024 року.

Вячеслав Задоренко звернувся до членів родин загиблих оборонців України: “У Дергачівській громаді діють соціальні та гуманітарні програми, спрямовані на допомогу вам. Якщо у вас виникають будь-які питання, що перебувають у межах компетенції місцевої влади, ви можете звернутися до відділу соціального захисту Дергачівської міської ради або до Дергачівського гуманітарного центру”.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у лютому в Богодухівській громаді проведуть масштабну видачу продуктової допомоги. Дати, коли будуть видавати допомогу, поки не оприлюднили, однак уже попередили мешканців населених пунктів та ВПО, які зареєстровані в громаді, про необхідність оформити додаткові документи. Продуктову допомогу видаватимуть безробітним особам та одиноким батькам. Детальніше про умови отримання продуктів читайте за посиланням

Також у Богодухівській громаді проводять реєстрацію на грошову допомогу. Зареєструватися можна до 9 лютого. Однак там діють суворі правила відбору отримувачів допомоги. Хто може звернутися по виплати, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться